Everyone can celebrate their day togheter with us at Sabai Thaimassage in Lund, also you are very welcome. 04/23/18, till alla våra kunder gamla som nya. Besök oss gärna på Sabai Thaimassage i Lund för äkta genuin Thailänsk massage. Voice TV 21 '-' Sabai Thaimassage önskar er alla våra kunder gamla som nya ett riktigt Gott Nytt. INfO FRÅN sabai thaimassage! Vi önskar er alla en glad och trevlig Midssommar från oss på Sabai Thaimassage. Vänliga hälsningar från oss på Sabai Thaimassage i Lund. Oavsett om du har ont i ryggen, muskler eller leder eller bara vill ha en avkopplande och skön stund så är du mycket välkommen och vi vågar lova att du blir nöjd.

Sexiga damer i underkläder happy ending massage stockholm

Samtliga massörer hos Sabai Thaimassage är utbildade samt har certifikat i thailändsk massage. Man gör ett besök på Sabai Thaimassage och kopplar av en stund med en välgörande och avkopplande massage. SunnanvÄG 18, lUND, fRI bilparkering. Hjärtligt välkomna önskar vi på Sabai Thaimassage 06/13/13 Hej till er alla. Vänliga hälsningar från Sabai Thaimassage.

För att delta:. Traditional Thaimassage Therapy and Acupressure Öppettider, butiken i Lund, tis-fredag:.00-19.00, lördag:.0018.00. På det viset kan ni spara in pengar och slippa en del av höjningen som kommer att komma. Ring oss på för att boka en tid. Med hjälp av massage blir dina spända muskler mjukare och blodcirkulationen ökar. Besök oss på Sabai Thaimassage för att förebygga dina problem innan dom kommer. Wish you all happy midsummer. Vi har presentkort som gäller i ett helt år! Jag har arbetat med thailändsk terapimassage i ca 20 år och har en gedigen utbildning och har certifikat i thailändsk massage samt terapimassage. Snart Julafton igen och tomten skall komma.Analsex thaimassage stockholm billigt

Ring oss för rådgivning och bokningar på eller besök för information om våra behandlingar som vi erbjuder. Våra fräscha lokaler ligger centralt i Lund,. Från och med 1 juni är vi tyvärr tvungna att justera våra priser uppåt lite då vi ej har gjort det på ca 4 år och behöver täcka våra kostnadsökningar under åren, men hoppas på översende samt förståelse för detta från er alla. Tänk på att inför vår prishöjning den 1 juni så kan ni nu köpa massager på vårat Prepaid kort, går att fylla på med 9 st massage behandlingar. 06/19/13 Om ni vill vara mjuka och fina i musklerna på midsommarafton så har vi öppet fram till.00 denna dagen.

Mötesplatsen sök singlar sex porr videos

Vänliga hälsningar Sabai Thaimassage. Vänliga hälsningar från oss på Sabai Thaimassage. Här får du en seriös,  personlig och avslappnande behandling i mysig, thailändsk atmosfär. . Kanske kan behövas efter allt dansande runt midsommarstången. Ett litet tips från oss på Sabai Thaimassage. Och du, vi har FRI parkering till DIN BIL! Sabai Thaimassage wish you all a Merry Christmas and Happy New Year from us in Lund.